Actueel

Nieuws

Betuwse Ondernemersdag ‘22 en Riverland Tech Explorers

<pclass="clearfix">220614 TE24 BOD 2jhRuim dertig ondernemers, meest afkomstig uit Neder-Betuwe deelden hun kennis en ervaring op de derde Betuwse Ondernemersdag in Kesteren. Wethouder Economische Zaken en Onderwijs Marien Klein prees de familiebedrijven voor hun vindingrijkheid en versterkt dit vanuit de gemeente graag met een nog beter ondernemersklimaat. Initiator van de ondernemersdag is Communicatieregisseurs uit Dodewaard van eigenaar René van Eck.

School & Jobs bedrijfsbezoeken
Op dezelfde dag organiseerden drie VMBO scholen de School & Jobs bedrijfsbezoeken waarmee hun derdejaars leerlingen zich oriënteren op beroepen. Hiermee kunnen ze beter onderbouwd hun (MBO) vervolgstudie kiezen. Na twee jaar corona start deze school & bedrijf samenwerking weer op.

220614_TE24_BOD_3jh.jpg

Riverland Tech Explorers in Neder-Betuwe
Ca. vijftien partnerbedrijven kent Riverland Tech Explorers in gemeente Neder-Betuwe en dat zijn techniek en groenbedrijven. Naast de twee RTE hotspots in Culemborg en Tiel is het voornemen om bij en met Tree Center Opheusden op termijn een derde groen hotspot op te starten. De belangstelling vanuit scholen en bedrijven is er en nu stap voor stap vooruit.

Informatie:Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06-280 43 751) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. (06-390 73 802).

Jan Heeres

Jan Heeres Zeggen wat je doet en doen wat je zegt

Dit maakt het leven voor iedereen, inclusief mezelf eenvoudig, overzichtelijk en aangenaam. Dit is zaken concreet en werkzaam maken waarbij een ieder zich in het proces thuis voelt en mede eigenaar is van de resultaten.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06 280 43 751 | Linkedin

Wilma de Wolf

Wilma de Wolf Vanuit creatieve samenwerking maatwerk-projecten ontwikkelen

Ik zie een uitdaging in het verbinden van mensen, hen aan te spreken op hun unieke kwaliteiten en hen te stimuleren tot een productieve, creatieve samenwerking.
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. | 06 278 32 611 | Linkedin

Deze website is een initiatief van Platform Techniek Rivierenland (PTRIV).